PROFÍK aljzat chili paprikához és paprikához 15l
Kód: NG8830Termék részletes leírása
Profik - a chili paprika és paprika szubsztrátuma válogatott világos és sötét tőzeg, perlit, finomra zúzott zeolit és agyagkomponens keverékéből készül. Az aljzat trágyázásához szerves és ásványi műtrágya kombinációját alkalmazzák, és ezzel egyidejűleg az aljzatot hínárral dúsítják. A szerves trágya az összes fő tápanyagot és nyomelemet tartalmazza. Az ásványi műtrágyák nitrogénnel és vízben oldódó kalciummal látják el a növényeket. A pudenózus reakciót finomra őrölt dolomitos mészkővel módosítják. Az aljzat előnyei: az aljzat összetétele biztosítja a levegő jó hozzáférését a gyökerekhez és egyben nagyon jó víz- és tápanyagmegtartást a perlit biztosítja az aljzat magas levegősségét, az aljzat világosítja és egyben szabályozza a talaj nedvességtartalmát a finomra zúzott zeolit javítja a vízgazdálkodást, segíti az ammónium nitrogén megkötését és nagy tápanyagmegkötő képességének köszönhetően korlátozza kimosódásuk miatti elvesztésüket, agyagrészecskék tartalma segíti a víz megtartását, a tápanyagok megkötését és a pH stabilizálását, a felhasznált szerves trágya mikrogranulátum formájában van, ami garantálja a műtrágya sokkal hatékonyabb eloszlását az aljzatban. A szerves trágya az input alapanyagok széles skálájából készül, ami egyenletes és hosszú távú tápanyagleadást ér el. Az ásványi formában lévő nitrogént a növények nagyon könnyen befogadják, a műtrágyában található vízben oldódó kalcium pedig jelentős hatással van a növények egészséges növekedésére és fejlődésére (csökkenti a kalciumhiányos betegségek, pl. paprika rothadás és egyéb problémák előfordulását kalciumhiánnyal kapcsolatos). A tengeri alga a tápanyagok komplex spektrumán túl, könnyen elfogadható formában, biológiailag aktív anyagok széles spektrumát tartalmazza, beleértve az auxin és citokinin csoportjába tartozó növényi hormonokat. Kiszerelés: 15 l.Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Chili paprika |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása